Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      112_1.jpg

      З 31 БЕРЕЗНЯ ПО 3 КВІТНЯ 2011 Р. В М. РІВНЕ ВІДБУЛИСЬ НАВЧАЛЬНІ КУРСИ

      7 квітня 2011, 0:00 переглядів: 8131

      На курсах пройшли навчання 24 фахівці ринку нерухомості. Серед них - 5 членів АФНУ з Рівненської і Волинської областей. Слухачами були, як досвідчені фахівці (деякі з них більш як з 10-річним стажем роботи в нерухомості), так і рієлтори, які тільки розпочали свій професійний шлях в цьому бізнесі.

      Програма навчання, яка розроблена АФНУ та затверджена Фондом державного майна України, передбачає вивчення питань, що необхідні рієлторам в повсякденній професійній діяльності: юриспруденція і законодавство, оподаткування при операціях з нерухомістю, маркетинг, PR-технології, інформаційні системи та аналітика, будівництво та архітектура, психологія і управляння персоналом та інше. Вперше були прочитані лекції з фінмоніторингу, оренди і управління нерухомим майном, питання, що стосуються оподаткування та інші.

      Після закінчення навчання та складання іспитів, слухачі отримали Свідоцтва про закінчення курсів за програмою сертифікації «Основи рієлторської діяльності». Члени АФНУ, які закінчили курси, можуть отримати Сертифікати, які підтверджують кваліфікацію необхідну для проведення операцій з об’єктами нерухомості на території України, підписані Президентом АФНУ та Головою фонду Держмайна України.

      Слухачам було запропоновано заповнити анкети і оцінити професійний рівень викладачів. Приємно зазначити, що практично в усіх анкетах була дана висока оцінка.

      Після закінчення курсів 4 слухачі подали заяви на вступ до АФНУ.

      SDC10869.JPG

      Коментарі