Вхід на сайт

Ел. пошта:
Пароль:

Реєстрація на сайті

Призвіще: Область:
Ім'я: Населений пункт:
    По батькові: Номер телефону:
    Ел. пошта: Компанія:
      Пароль: Посада:
      Повторіть пароль: Рік початку роботи:
      Фото:
      З правилами розміщення об'єктів погоджуюсь

      Забули пароль?

      Вкажіть ел. пошту — ми надішлемо Вам новий пароль для входу
      Ел. пошта:

      Проблема на сайті

      Закрити
      Ваш e-mail:
      (необов'язково)
      Розкажіть нам, що сталось

      112_1.jpg

      Піреус Банк – один з переможців премії UKRAINIAN BANKER AWARDS 2011

      21 грудня 2011, 13:40 переглядів: 6814

      Впливове ділове видання "ІнвестГазета" визнало Піреус Банк одним з найбільш динамічних банків та одним з кращих роботодавців серед банківських установ

      Піреус Банк визнаний найбільш динамічним банком 2011 року серед ІІІ групи банків за розміром активів та одним з трьох найкращих банків-роботодавців згідно премії UKRAINIAN BANKER AWARDS 2011 впливового ділового видання «ІнвестГазета» (№46 від 05.12.2011).

      Переможці премії UKRAINIAN BANKER AWARDS 2011 були визначені голосуванням на сайтах investgazeta.ua та delo.ua, опитуванням серед найбільших підприємців країни та анкетуванням учасників шостого щорічного Українського банківскього форуму (Adam Smith Conferences). До результатів голосування були додані експертні оцінки аналітиків інвестиційних компаній, які аналізували фінансові показники діяльності банків.

      «Ми пишаємось тим, що авторитетне журі та учасники фінансового ринку визнали Піреус Банк одним з найбільш динамічних банків та одним з кращих роботодавців на банківському ринку. Недивлячись на непросту ситуацію, в якій перебувають банківські системи України та низки європейських країн, нам вдалось зберегти суттєві темпи розвитку бізнесу, головним чином за рахунок правильної мотивації та самовідданої роботи команди банку», – повідомив виконуючий обов`язки голови правління банку В`ячеслав Коваль.

      Піреус Банк визнаний найбільш динамічним банком та одним з кращих роботодавців впливовим діловим виданням "ІнвестГазета"

      За підсумками 3-го кварталу Піреус Банк в Україні отримав прибуток у розмірі 15,5 млн грн., його сукупні активи зросли на 30% до 4,686 млрд грн. У третьому кварталі поточного року зареєстрований статутний капітал банку зріс на 93% або на 785 млн грн. – до 1,628 млрд грн. Приріст активної бази клієнтів банку за неповний рік склав 29%. Очікується, що за підсумками 2011 року банк видасть понад 630 млн грн. кредитів.



      Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 55,6 млрд євро і регуляторним капіталом 3,1 млрд євро (станом на 30.09.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 01.12.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

      Прес-служба Піреус Банку в Україні
      Андрій Сахно
      тел./факс: +38(044)495-8888
      e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua

      Коментарі